SELECT LANGUAGE
Til forside
SLADDA

Kolofon

ABUS Nordic A/S
Egeskovvej 41
8700 Horsens
Danmark

Telefon: +45 45 17 44 44
Web: www.abus.dk
E-mail: mail@abus-nordic.com
CVR-nummer: 13149003

Firmaets hovedsæde:
August Bremicker Söhne KG 
Altenhofer Weg 25
58300 Wetter
Tyskland
Byretten i Hagen, HRA 3924 
CVR-nummer: DE 126881051 
ILN 40 03318 00000 3

Autoriserede repræsentanter i henhold til § 5 stk. 1 i den tyske Telemedielov: Ingmar Göckeler, Christian Rothe.

Ansvarserklæring:
Trods omhyggelig kontrol påtager vi os intet ansvar for indholdet af eksterne links. Ansvaret for indholdet af disse links ligger udelukkende hos indehaveren af disse sider.
 

Ansvarsfraskrivelse

Anvendelse af hjemmesiden
Oplysningerne på hjemmesiden www.orderkey.eu kan til enhver tid og uden forudgående advisering ændres eller opdateres. Medmindre det udtrykkeligt er angivet andetsteds, indeholder ORDERKEY hjemmesiden absolut ingen forsikringer eller garantier - hverken eksplicit eller implicit - heller ikke med hensyn til oplysningernes aktualitet, korrekthed, fuldstændighed eller kvalitet.

ABUS-Gruppen Nordic A/S påtager sig intet ansvar i forhold til hjemmesiden. Dette vedrører eventuelle transskriptionsfejl, eksempelvis i dokumentation, uautoriserede ændringer af informationer på serveren af ​​tredjeparter eller fejl i dokumenter. Ansvaret for eventuelle direkte eller indirekte skader, erstatningskrav og følgeskader af enhver art eller på et hvilket som helst retsgrundlag, der er opstået som følge af din adgang til eller besøg på ORDERKEY hjemmesiden, herunder især virus på dit computernetværk, frasiges hermed.

Links til andre hjemmesider
Links til hjemmesider, der opretholdes af tredjeparter, leveres til dig som en ekstra service. Disse hjemmesider er helt uden tilknytning til ABUS og ligger uden for ORDERKEY hjemmesidens kontrol. ABUS garanterer ikke for indholdet på disse tredjepartshjemmesider, som du har adgang til via ORDERKEY hjemmesiden og påtager sig intet ansvar for indholdet eller brugen af ​​disse hjemmesider.

Juridisk anvendelse af denne ansvarsfraskrivelse
Denne ansvarsfraskrivelse skal betragtes som en del af den internettjeneste, hvorfra denne hjemmeside blev tilgået. Såfremt dele eller enkelte formuleringer i denne tekst ikke længere er i fuld overensstemmelse med den gældende juridiske situation, vil de resterende dele af dette dokument ikke blive påvirket af indholdet og dens gyldighed.

Forside | FAQ | Købsbetingelser | Kontakt | Kolofon | Privatlivspolitik
ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A, DK-8700 Horsens T: (+45) 45 17 44 44 key@abus-nordic.com www.abus.dk